Velkommen til F.C. Nordhavn

Football Club Nordhavn er Københavns nyeste fodboldklub tilhørende Københavns nyeste bydel, 2150 Nordhavn. F.C. Nordhavn blev stiftet i slutningen af april 2017 med formålet om, at skabe et sportsligt samlingspunkt for Nordhavns nuværende beboer og kommende tilflyttere og fremme de sportslige aktiviteter i Københavns nye bydel.

F.C. Nordhavn er en ny international klub der tør drømme stort, og selvom F.C. Nordhavn stadig spiller på et amatør-niveau, så har klubben store målsætninger om elite-fodbold i Nordhavnen med en bred ungdomsafdeling, hvor bydelens børn i de kommende generationer kan spille fodbold i smukke omgivelser og tæt på deres hjem.

I F.C. Nordhavn er fodbolden samlingspunktet, der skal inkludere og bringe folk sammen på tværs af kulture og nationaliteter. Fællesskabet er værdiskabende for klubbens medlemmer såvel som for de sportslige resultater, hvor et stærkt fællesskab både på og udenfor banen vil være med til at indfri de sportslige målsætninger, samt skabe de oplevelser, man husker, og som vil bygge klubbens traditioner for fremtiden. En stærk bredde i klubben vil være med til at skabe forudsætningerne for en elite-afdeling, hvor træningen er af højeste kvalitet og resultaterne putter klubben på Danmarkskortet

F.C. Nordhavn er en nytænkende klub, der ønsker at gøre brug af nutidens teknologi og have alt det som en standard dansk breddeklub mangler. F.C. Nordhavn starter som nystartet klub i DBU København i Serie 5, hvilket dog ikke afskrækker klubben for have ambitiøse målsætninger:

· Hjemmebane og træningsanlæg i Nordhavn

· Divisionsfodbold inden 2029

· 500 medlemmer inden 2021

· Et fastetableret futsal-hold, der spiller fast i den danske Futsal-liga inden 2023

Vi håber, at folk vil bakke op om klubben og følge med i dens udvikling, som med garanti nok skal blive spændende. Følg med på hjemmesiden, samt vores Facebook og Instagram, der, når sæsonen kommer i gang, vil blive opdateret jævnligt.

Tak for den foreløbige interesse i vores nystartede klub!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.