Oprykning til Serie 2!

FC Nordhavn rykker op i Serie 2!

For tredje år i træk kan vi med stolthed og glæde fortælle, at vi endnu engang er rykket op – denne gang til DBU Københavns Serie 2. 

Sæsonen startede fint ud med en masse point i efteråret, og vi gik sågar til vinterferie på en 2. plads skarp forfulgt af FC Ludo. Den 2. plads skulle vise sig at blive ekstremt vigtigt for vores oprykningsmuligheder senere hen, da en meget omtalt virus begyndte at hærge landet og lukkede fodbolden ned. Mens vi så alle andre lokalunioner være hurtige til at afslutte sæsonerne i landet blev vi holdt hen i flere måneder af DBU København, som først d. 8. juni kom med en endegyldig beslutning der betød, at vi skulle genoptage sæsonen omgående. 

Holdet havde heldigvis trænet i løbet af maj og spillerne var derfor så forberedt som overhovedet muligt. Der ventede nu tre hårde kampe som skulle spilles på kun ni dage. Sammen med tre andre hold fra Serie 3 kæmpede vi om de to oprykningspladser til Serie 2. Oprykningsspillet var struktureret således, at vi fik pointene med fra efterårssæsonen, hvilket betød at vi inden kampenes start lå ét enkelt point foran FC Ludo, som vi skulle møde i den første kamp d. 18. juni. Den første kamp tabte vi desværre 2-1 til et meget hårdtspillende FC Ludo-mandskab, hvilket betød at vi nu lå under oprykningsstregen. Dette tvang os til at vinde den næste kamp mod Bk. Heimdal blot tre dage senere. Denne kamp blev vundet 3-2, hvilket ikke var sønderligt overbevisende men dog nok til at vi igen kunne kravle op på den adgangsgivende 2. plads. FC Ludo tabte deres anden kamp til B1960, og vi kunne derfor selv afgøre det i den tredje og sidste kamp mod selvsamme B1960, hvor vi med en sejr kunne sikre oprykning uanset resultatet i den modsatte kamp. 

Kampen mod B1960 var en hård kamp, som tiltede frem og tilbage mellem de to mandskaber. Vi skulle helt hen til 84’ minut før der faldt en scoring. Et hårdt spark fra Fadi blev afrettet af en B1960-forsvarer der fik bolden til at flyve ind over hovedet på deres egen keeper – vi førte nu 1-0 og var 5 minutter fra at rykke op i Serie 2 uanset resultatet i FC Ludo’s kamp. Selvom B1960 forinden kampen allerede havde sikret sig oprykning, og derfor ikke havde noget at spille for, så viste de os ingen nåde da de med blot tre minutter tilbage af kampen scorede til 1-1 og få sekunder senere scorede til 2-1, hvilket også blev kampens resultat. Mange af spillerne var fortvivlede, da dette betød at vi ikke kunne rykke op hvis FC Ludo havde vundet deres kamp som blev spillet samtidig. Dette var dog ikke tilfældet, da vi kort efter slutfløjtet fik vi en fantastisk opringning fra Ryparken der kunne berette om, at FC Ludo på mærkværdigvis havde tabt hele 5-1 til Bk. Heimdal. Dette betød at vi nu rykkede op i Serie 2 med kun ét point foran FC Ludo. 

Skuffelse og ærgrelse over nederlaget blev hurtigt vendt til eufori, og spillerne kunne nu juble over at have sikret Nordhavn oprykning for tredje år i træk. 

Vi er meget stolte og glade for at vi på kun tre år har skaffet Nordhavn en fodboldklub, som nu spiller i Serie 2 og som forhåbentligt kan forsætte videre op i rækkerne.

Spillerne er sendt på en kort sommerferie og vender tilbage om to uger, når forberedelserne til næste sæson starter. Første kamp efter sommerferien bliver d. 4. august kl. 18.00, når drengene tager hul på kvalifikationen til Sydbank Pokalen. Vi træder ind i 2. runde, hvor vi møder KFB på udebane.

Tak for al den støtte vi har fået i løbet af sæsonen fra vores trofaste folk på sidelinjen til kampene og alle de folk som bakker op om klubben og vores udvikling.

Spillerne er tilbage fra sommerferie d. 15. juli, når forberedelserne til næste sæson påbegyndes. Næste kamp er en træningskamp mod Bagsværd BK fra Serie 2 (SBU).

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.