Vi er stolte over at kunne præsentere F.C. Nordhavns spillertrøjer for sæsonen 2017/2018!

F.C. Nordhavn har indgået et samarbejdet med den spanske sportsgigant Kelme. Kelme er et sportsmærke med sjæl og historie og blandt Kelme’s største succeser er det officielle sponsorat af det spanske olympiske hold i Barcelona 1992, det officielle sponsorat af de nykronede Champions League vindere Real Madrid C. F. i perioden 1994-1998 og ikke mindst cykelholdet Kelme, der var en af de bedste spanske cykelhold gennem tiderne.

Vi er ekstremt stolte over vores samarbejde med Kelme og er glade for de spillerdragter som klubbens hold skal bære i næste sæson. F.C. Nordhavns hjemmebanedragt er af farven hvid fra top til tå, med et par enkelte mørke detaljer. Den gennemførte hvide rene dragt giver et let udtryk, når spillerne bevæger sig ud på banen i samlet flok. I kontrast til den hvide og rene hjemmebanedragt er den mørkeblå udebanedragt, der med et stilrent og simpelt look leder tankerne på det store mørkeblå hav. F.C. Nordhavn repræsenterer 2150 Nordhavn, der ligger helt ude ved vandkanten til Øresund, og hvor havet i den grad kendetegner bydelen.

Som mavesponsor på alle spillerdragterne er mode- og livstilsmagasinet til mænd, Euroman. Euroman er Danmarks bedste magasin for mænd og livsnydere og leverer topunderholdning, international stil, design og passer på mange måder med FC Nordhavns ønske om et stilrent design til spilledragterne.

Spillertrøjerne bliver først officielt lanceret den 1. august 2017. Det er derfor kun muligt at forudbestille trøjerne på Sportsbag.dk.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.