Solen stod skarpt over Valby Idrætspark, da FC Nordhavn for føste gang nogensinde skulle betræde grønsværen. Æren som FC Nordhavns første modstander tilfaldt Grønlands landshold, som dog ikke valgte at give F.C. Nordhavn en drømmestart på tilværelsen.

Kampen startede passivt for F.C. Nordhavn, som lod modstanderne dominere possession og i stedet lurerede på kontra. Grønland var dog sikre i boldbesiddelse, og efter knap 10 minutter fik de smidt et indlæg i feltet, som indledningsvis blev afvist, men som blev flugtet flot ind forbi Phillip Rau-Andersen på returen. Fem minutter senere var den gal igen, da Grønland brød igennem på kanten og sparkede bolden hårdt ind i feltet. Indlægget blev mødt af Magnus Brønd Rasmussen, som dog uheldigvis fik den dirigeret i eget net med hoften.

Målet fik F.C. Nordhavn til at skubbe længere frem, og omkring 10 minutter før pausen fik de tilkæmpet sig et frispark knap 30 meter fra kassen. Magnus Brønd Rasmussen kom højest på en skarp slået bold af Markus Rygaard og tvang Grønlands keeper ud i en pragtredning. Returen faldt ned for fødderne af Yakub Simsek, som fik den skovlet i kassen og dermed scorede det første mål i F.C. Nordhavns historie. Resten af halvlegen forløb i højt tempo men uden scoringer, og de to hold gik dermed til pause med stillingen 1-2.

Anden halvleg startede positivt for F.C. Nordhavn, som havde tilløb til flere gode chancer. Bolden hoppede dog ikke Nordhavns vej, og de fik derfor ikke kapitaliseret på den gode periode. Efterhånden som 2. halvleg skred frem begynde det at blive tydeligt, at Grønlands landshold simpelthen var i bedre form. F.C. Nordhavns spillere begyndte at hænge lidt, og der begyndte at komme lange blikke mod udskiftningsbænken. Nordhavn kæmpede dog videre, og store præstationer fra blandt andet Oliver Strunck og Phillip Rau-Andersen holdte Nordhavn inde i kampen. Grønland slukkede dog for spændingen med to sene scoringer, og vandt dermed kampen 1-4.

Tak til det grønlanske landshold for træningskampen!

Kampens resultat: 4-1
Kampens spiller: Oliver Strunck

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.