Ryparken lagde søndag morgen græs til FC Nordhavns første officielle kamp. Modstanderen hed Zahle Zebras og de skulle vise sig at være en værdig modstander. Kampen startede med FC Nordhavn i førersædet, hvor det blev til flere gode tilløb til chancer. Den afgørende skarphed i afleveringerne udeblev dog, og FC Nordhavns største chancer kom derfor på langskud. Både Markus Rygaard og Fadi Abdel-Halim havde gode forsøg, men Zahle Zebras keeper diskede i begge omgange op med redninger. Efterhånden som kampen skred fremad, kæmpede Zahle Zebras sig mere og mere ind i kampen, og tæt på halvleg fik de også stor chance, som dog ikke blev udnyttet.

Ingen af holdene fik åbnet ballet inden pausen, og stillingen ved halvleg var derfor 0-0. Anden halvleg startede forholdsvis fredsfyldt, hvor det meste spil foregik på midten af banen. Det var først knapt 10 minutter før tid, at den første helt store chance skulle falde. En skadet Markus Rygaard modtog bolden et par meter ude foran feltet, og spillede Issa Ali fuldstændig fri med målmanden. Issa rundede let keeperen, men fik ikke rigtig fat på det efterfølgende skud og missede derfor det fuldstændig tomme mål – en sekvens som på mange måder mindede om Fernando Torres’ famøse afbrænder mod Manchester United i 2011.

Kampen fik ét afgørende moment mere, da Zahle Zebras fik arbejdet sig op omkring FC Nordhavns felt og smed en bold over hovedet på Magnus Rasmussen. Zahle Zebras angriberen og Magnus duellerede hårdt om bolden, og de endte begge med at falde i feltet. Det lignede et straffespark til Zahle Zebras, men til alles store forbløffelse fløjtede dommer Daniel Garrido for frispark til FC Nordhavn. Nordhavn kunne ånde lettet op, og kampen endte derfor 0-0.

Kampens resultat: 0-0
Kampens spiller: Jason Rasmussen

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.