F.C. Nordhavn er pr. dags dato officielt blevet en del af DBU og DBU København. Alle nyoprettede klubber er tvunget til at starte i den lavest rangerende række, hvilket betyder at klubbens 1. Senior spiller med i Serie 5 efter sommerferien.

Rent sportsligt, så forventes det at 1. Senior skraber nok point sammen til at kunne spille med om oprykning til Serie 4 allerede næste år. De sportslige resultater skal skabes af en spillertrup, der lige nu tæller en gruppe begavede og erfarne fodboldspillere, der har spillet på højeste niveau i ungdomsrækkerne og som bidrager med god fysik og power. På baggrund af klubbens nuværende spillertrup forventes det fra klubbens side, at 1. Senior spiller med om førstepladsen i Serie 5 allerede i næste sæson.

Klubben ønsker at repræsentere en spillestil, hvor boldbesiddelsen er i fokus og hvor kampene bliver kontrolleret fra egen hånd. Det offensive spil vil være i fokus, hvor det forventes at holdet er i stand til at kreere en masse chancer og ikke mindst mål.

Truppen tæller pt. femten markspillere og en enkelt målmand. Man ønsker fra klubbens side, at få tilknyttet to eller tre nye spillere, for at få den ønskede bredde i truppen, så holdet kan tåle eventuelle skader og afbud.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.