Efter en overbevisende 9-0 sejr i weekenden imod Street Society skulle FC Nordhavn (igen) til Valby Idrætspark, hvor 2. runde af kvalifikationen til DBU Pokalen skulle spilles imod serie 4 holdet Rikken FC. Kampen startede godt for Nordhavn, da en fremragende bold fra Victor Velin fandt Tobias Schiermacher i dybden. Alene med målmanden svigtede Nordhavns 10er ikke og efter blot 30 sekunder stod det altså 0-1 til FC Nordhavn. Det hurtige mål lod til at frustrere Rikken FC, som kom med fuld appel i tacklingerne og ej heller var bleg for at give lidt efter bolden var spillet. Den hårde spillestil skulle dog vise sig at give bagslag, da Rikkens højre back måtte se gult efter blot 10 minutters spil, da han kom for sent i en tackling på Issa Ali. Overtallet lod dog ikke til at gavne FC Nordhavn, som ikke kunne udnytte det til hverken spilovertag eller chancer. I stedet endte det med et udligningsmål, da Rikken FC sendte deres lynhurtige 7’er afsted, som alene med Philip Rau-Andersen sparkede den sikkert ind. Resten af halvlegen forløb forholdsvis begivenhedsløst, da hverken af holdende kom frem til chancer af særlig stor karakter. Mest bemærkelsesværdigt var nok, at Jason Rasmussen lavede en ægte Markus Rygaard og måtte lade sig udskifte efter fem minutters spil for derefter aldrig at blive set på banen igen. Holdene gik derfor til pausen med 1-1, hvilket hverken af holdene kunne være synderligt utilfredse med.

I starten af anden halvleg satte FC Nordhavn sig mere på kampen og fik også trumfet sig mere igennem fysisk. Det lignede også, at Nordhavn skulle tage føringen, da Tobias Schiermacher spillede Markus Rygaard fuldstændig fri foran kassen, men fra klos hold sparkede Nordhavns 7’er bolden forbi mål. Knap ti minutter efter var det Rikken FCs tur til at brænde en direktør. Et indlæg fra venstre side fandt deres 7er, som på bemærkelseværdig vis formåede at sende den på stolpen og ud af spil. Den spildte chance skulle vise sig at blive dyr, da Nordhavn blot minuttet senere tog føringen. Issa Ali modtog bolden midt på banen og fandt Markus Rygaard i dybden, som gjorde skaden god for tidligere og satte den ind til stillingen 1-2. Fem minutter senere udbyggede FC Nordhavn føringen på en kontra, da Fadi Abdel-Halim/Fadi Fah Fah (i øvrigt aktuel med ny single) opsnappede bolden på Rikkens banehalvdel inden han racede ned imod feltet, hvor han lagde bolden tilbage til Tobias Schiermacher, som fik trillet bolden ned i venstre hjørne på trods af en lettere forkølet afslutning. Det tredje mål lod til at tage håbet fra Rikken FC, som forsøgte at presse i slutminutterne men gang på gang blev afvist af Nordhavns solide bagkæde. Kampen endte derfor med en overbevisende 1-3 sejr til FC Nordhavn.

Sejren betyder, at Nordhavn er videre til tredje kvalifikationsrunde af DBU Pokalen. Den næste runde spilles et sted mellem 14-17. maj, og modstander er endnu også ukendt.

Kampens resultat: 1-3

Kampens spiller: Mathias Aarrenstrup

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.