DJA – FC Nordhavn

FC Nordhavn gæstede onsdag aften Kløvermarkens Kunstbane 1, hvor de skulle forsøge at tage klubbens første tre point ovenpå skuffelsen imod Zahle Zebras i weekenden. Modstanderen var Den Jyske Alliance (DJA), som havde tabt deres første kamp 4-0 til FC Bold og Lajs.

Kampen var fra start præget af tydelig Nordhavn dominans, da FC Nordhavn lykkedes med at holde i bolden og spille sig frem til flere gode forsøg. DJAs målmand blev testet af langskudsforsøg fra både Magnus Rasmussen og Victor Velin, men han klarede i begge tilfælde skærene. Omkring 35 minutter inde i kampen fik Nordhavn en gylden mulighed for at tage føringen. Bolden blev spillet ud til Tobias Schiermacher på kanten, og han lagde den ind i feltet, hvor Andreas Clausen stod helt fri og blot skulle sætte indersiden på. Clausen fik dog ikke det rette træf på bolden, og Nordhavns første mål i officielt regi måtte derfor vente på sig. Den store chance fik åbenbart DJA til at vågne lidt, og de kom faretruende tæt på åbningsmålet lige før pausen. Et hjørnespark blev sparket hårdt ind over, og bolden sejlede over alt og alle i Nordhavn feltet, inden den tog indersiden af stolpen.

Det blev ikke til mere i første halvleg, og FC Nordhavn måtte derfor for anden kamp i træk gå til pause uden mål. I anden halvleg fortsatte Nordhavns dominans, og det gav endelig pote efter syv minutters spil. Jason Rasmussen modtog bolden lidt udenfor DJAs felt og trykkede af mod det korte hjørne. DJAs målmand kastede sig efter den, men kunne ikke nå den, og FC Nordhavn fik derfor endelig prikket hul på bylden. Målet gav Nordhavn tro på tingene, og flere gange havde de tilløb til et kampafgørende 0-2 mål. Yakub Şimşek, Tobias Schiermacher og Andreas Clausen havde alle gode chancer, som dog ikke blev konverteret, og det endte derfor med en unødvendig nervepirrende afslutning på kampen. DJA kom nemlig tæt på et udligningsmål med blot otte minutter igen, da deres store angriber fik hovedet på et godt slået indlæg. Philip Rau Andersen var dog heldigvis vågen i målet, og han reddede afslutningen og holdte fast i bolden – hvilket var vigtigt, da DJA havde flere spillere klar til at sparke en eventuel retur i kassen. FC Nordhavn holdte dog fast i føringen, og kunne derfor notere sig for sin første sejr nogensinde.

Næste kamp er søndag d. 10. september på hjemmebane i Ryparken mod Street Society.

Kampens resultat: 0-1

Kampens spiller: Oliver Strunck

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.